Blog

Poziv svim našim prijateljima

Poštovani prijatelji,

Tamburica Fest i Radio televizija Vojvodine zajednički učestvuju u produkciji grande promocije kulturoloških i istorijskih vrednosti grada Novog Sada. Radi se o snimanju spota na Petrovaradinskoj tvrđavi, i na još nekoliko značajnih lokacija u Novom Sadu, koji treba da prezentuju naše najveće tradicionalne kulturološke vrednosti.

Potrebno nam je više stotina muzički i scenski edukovanih prijatelja koji bi učestvovali u ovom projektu koji za cilj ima da, na najvišem svetskom nivou, predstavi tamburaše, folklorna društva, horove, naše umetnike, pesnike i slikare. Zato Vas pozivamoda uzmete učešće i da svi zajednonapravimo promotivni film, spot, koji će se koristiti za promociju grada Novog Sada u kandidaturi za Evropsku prestonicu kulture 2021. godine, za promociju najvećeg svetskog tamburaškog festivala – Tamburica Festa i za privlačenje što većeg broja turista u naš grad i našu zemlju.

Nadamo se da ćete sa oduševljenjem, sa kojim i mi Vas pozivamo, prihvatiti da budete deo našeg kreativnog tima, jer poruka ovog dopisa je ljubav ka muzici, folkloru, umetnosti, plesu, horu i svemu onome što nas vekovima krasi.

Prijave i informacije:  [email protected]

Jovan Adamov 063/591-343

Danilo Ninković 063/532-465

Srdačan pozdrav,

Vaš prijatelj

Jovan Pejčić

Novi Sad, 25.03.2016. godine